Kiadó magánrendelő a Millenáris Egészség Centrumban

Tisztelt Kolléga!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk magán orvosi rendelőnket, a Millenáris Egészség Centrumot.

A Millenáris Egészség Centrum Buda frekventált helyén 2007 óta magas szakmai színvonalon, igényes körülmények között működő orvosi magánrendelő.

A rendelőnk jelenlegi profilja a nőgyógyászati és urológiai járóbeteg-ellátás, ahol az elmúlt két évben több ezer privát pácienst láttunk el. Az urológiai és nőgyógyászati magánrendelés mellé várunk további szakorvosokat, akár ezekről a területekről, akár olyan társszakmákból, mint bőrgyógyászat, kardiológia, belgyógyászat.

A rendelő megtervezésekor, az igényes belsőterek kialakítása és a minőségi berendezés mellett, nagy hangsúlyt kapott a barátságos, otthonos, biztonságos miliő kialakítása.

Az Egészség Centrumban 130 nm-en három tágas rendelőszoba, továbbá kényelmes váró és állandó recepció várja pácienseinket.

Orvosi rendelőink, az igényes bútorzaton túl nőgyógyászati és urológiai vizsgáló asztallal, Color duplex Ultrahang készülékkel (három ultrahangfej: általános, nőgyógyászati/ urológiai és kardiológiai fej), video kolposzkóppal, video cisztoszkóppal, uroflow berendezéssel, számítógéphez csatlakoztatható 12 csatornás heartscreen 112 típusú EKG-val, mikroszkóppal és egyéb orvosi műszerekkel felszereltek és kisebb beavatkozások, műtétek elvégzésére alkalmasak.

A rendelők kedvező feltételek mellett, állandó recepciós szolgáltatással (páciensek fogadása, előjegyzés, telefonos tájékoztatás), teljes körű laboratóriumi háttérrel bérelhetőek.

Érdeklődni lehet, Dr. Kardos Róbert ügyvezetőnél a +36 20 9 343 995-ös telefonszámon.

Millenáris Egészség Centrum
1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19.
Tel.:+36 20 662 88 11, +36 1 336 1789
Fax: +36 1 336 1479